7 Mart 2013 Perşembe

VAMPİRLER VE GECE KUŞLARI ÜZERİNE

selam değerli okurlarım,

nasılsınız, iyi misiniz bakalım canlar...
-üşümediniz bugün inşallah?

uykunuz da iyidir umarım; neden mi, uyku deyip bazılarımızın hafife aldığı o uğruna bütün gün uyanık kaldığımız güzel dinlence var ya  700 kadar genin değişmesine sebep olabiliyormuş, değişim dedimse herhalde sizi Eistein, Kepler , Heisenberg ya da ne biliyim Çehov yapacak kadar olumlu değil tabi...olumsuz ne yazık ki...geçenlerde duydum CNN'de.


Biz de daha az uyuyalım diye gece gezmeleri, gece yarısı izlenen Beyaz Show vb. programlar dahil gecekuşu olur çıkarız halbuki, Okan Bayülgen gibi...Saçmalamalarımız da  normal olsa gerek bu duruma göre...

öyle ya yarasalar olur geceleri...yarasalar yer uykulu sizleri...

şekil 1-a-Yarasa

yarasaydı vampirdi derken ilk vampir de Türk imiş güya...
-ola ola ilk vampir mi olmuşuz...?
yoksa birileri sürekli barbar kavim dedikleri bizleri daha da bir öcüüüü göstermek için ACABA masum mu masum emelleri uğruna mı bunu açıklamış kamuoyuna dünyaya???


-Allah aşkına şu fotoğrafa bir bakınız efendim, ne sevimli ne meymenetli bir canlı imiş yarasa da haberimiz yoğumuş:( pehhh peeeh peeehhh....
üstelik iyi bir heyvanatcayız olsaydı adı yarasa olur muydu hiiiç?
I-ıııı olmazdı deyin bakalım hep beraberr...-olmazdıııı...

***Ne olurdu peki?
-"yaradı" olurdu!!!


hele şu atılışa bakın heleeee....
civciv, kemik, et, ot, fare ne bulsa yer ya kendileri hiç de kilo almaz, "yedikleri bir yarasa" demişler  o gün bugündür adı YARASA kalmış bu heyvancayızın.


Kendileri vampir filmleri çekerler, şık evlerde "otobur!" vampirleri gösterirler süper zengin yaşamlar sunarlar...ölümsüzdür o vampirler, çok kültürlüdür, iyidir, masumdur ve hatta dünyayı kurtaracak kadar savaşır kötülükle de sen ben vampir oluveririz!
-Onu bunu bilmem, iyi yaptılar en kötü film seçmekle...neymiş efendim Twiligh 4müşnüş...müş yani!
-Tamam fantastik bir dünya yaratmaya çalştınız ama neye ve hangi akla hizmet ettiniz aceeep?
-bıktık daaa...


bakın bu arkadaşımız ne demekte:

-Eskiden korkmazdım yarasalardan ve vampirlerden falan, artık korkar oldum ya...kazık kadar adam oldun denecek kadar da büyümüşken korkulur mu, acayip deeeel mi?
-emme KORKİREM AĞALAR, GORKİREM! tırsık oldum çıhtım, hayvanalr alemine irezil oldum yahu şu vampirler yüzünden:....(
-uçan kafalar, kopan kafalar, kurt adam oluveren sportmen şoporlar...olmaz ki beeee:(

üstelik bir de şu boyutu var işin Dünyanın parası harcandı bu film uğruna, o paralar Afrika'da, Asya'da, şurda burda... fark etmez, annesiz babasız kalmış çocukları okutmakta, barındırmakta kullanılmaz mıydı?

O paralar tsunami görmüş insanlara barınak sunamaz mıydı? ne gereksiz bir amaç olmayan vampirleri sevimli varlıklar olarak göstermek? neymiş artık insanlar vampirlerden korkmayacakmış...yoksa bir de bunun mu lobisi var, bir o eksikti yani.
Bir kek reklamı da sanki iyi bir menem gibi yok kekten bir ısırık alın bakın görün neler oluyor diye tutturuyor...ben almam şahsen yani, vampir olmak?!


aaa, bir de tarihimizin kanını emen pis kan emiciler vardır dostlar, değinmeyi unuttuğum...bunlar paha biçilemez hazinelerimizi üç kuruşa satarlar...toprak, kap, kaçak, değer nedir bilmezlerdir bunlar...müzesindeki KARUN HAZİNESİ de olsa satar... haşa huzurdan, özür dileyerek belirtmeliyim ki;  babası da olsa satar bu kan emici türler!

* Neyse ki eski Kültür Bakanı  Ertuğrul Günay ve onun gibi duyarlı insanlarımız, bürokratlarımız sayesinde getiriliyor bu hazineden koparılıp ABD'de sergilenen bir parçası: Altın broş....
Ömer Çelik ve heyeti Almanya'dan getiriyor kanatlı deniz atı broşunu.

Gerçi satamadıkları için bulunmuş, satamasınlar da tarihlerimizi, geçmişlerimiz ve gelecekelrimizi....Vampirleeeer, aaah vampirler...içimizde, her yerde var ne yazık ki.

Bu yazılanlar  "tammamen"    kişisel görüşlerimdir, kimseyi ırgalamak zorunda değildir, "-kimse üzerine alınmasın da" anlamında serzenişlerdir.... vampirler ve yarasalar hariç!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız ve görüşleriniz bizim için değerlidir, paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)ç...