11 Ocak 2021 Pazartesi

Mamma muso*

MERHABA DEĞERLİ OKURLARIM, Akşamlarınız harolsun efendim :) Görüşemedik tabii uzun zaman oldu okurlarım ne yapar ne eder...bir hal hator s orarak gireyim yazıma, sonra bu ne böyle pat diye girdin konuya demeyin yani.
2021 yılının 11. gününde elimi değerken bu tuşlara 2020 yılının getirdiği olgunlukla selamlıyorum hepinizi. ne yıldı ama, böylesi görülmedi... hani kurt o kışı geçirir ama geçirdiği kışı asla unutmaz derler ya, aynısından işte... şükür tabii bugünümüze, bu günlerimize... GÖKYÜZÜNDE Güneş oldukça her şey yolundadır denilmiş zira, adem olana:) biz de madem ki güneşimiz yukarda tütmektedir diyerekten keçi kadar inatla ve çınar kadar güçlü sarıldık hayatlarımıza, nefeslerimize, sevdiklerimize, geleceğimize, hayallerimize, öyle de olmalıydı zaten.
BU süreçte harika bir şarkı keşfettim, ilk duyduğumda böyle bir kitlenip kaldım bir müddet düşünemedim, -konuşamadım-, meğer yıllardır ruhumun içinde bir yerde bu şarkının tınılarını bekliyormuşum da haberim yokmuş. Söyleyen sanatçı ve sözleri ikinci etapta aklıma takıldı, biraz dinleyip kendimi yeniledikten sonra da neden daha önce neden dinlememiş olduğuma hayıflandım, öyledir işte hayıflanmak hayranlığın temel taşlarından biri olmalı...bunu da şimdi saptadım;) Ben instagramda buldum kişisel gelişim sitesinde, ödül almış bir animasyon filmde kullanılmıştı, hüzün umut ve sevgi içeren bir çizgi film denebilir.. Aşağıda bahsettiğim şarkı, tıklayın derim, dahası fikirlerinizi yollarsanız paylaşırım. https://www.youtube.com/watch?v=udU3_all9lg
BAZEN sözler şarkının altında ezilir, işte ben de o yüzden sözlerini araştırmak istemedim canlarım... küfür ettiğini sanmamakla beraber bu kadar içten bir şarkıda olsa olsa güzel duygular vardır diye düşünüyorum, zira çok acılı ve çok dramatik bir yıldan çıkmış yüreklere su olması babında dinledim ben. SANATÇI KİM DERSENİZ Sona Jobarteh... güçlü bir sesi ve güçlü bir yüzü var, hayatı da ilginç aslında...Afrikalı ve Avrupalı bir sanatçı, ön yargılarla savaşarak bu işe girişmiş mesela. devamını sizler araştırın isterseniz...
-her şeyi de benden beklemeyin canııım, neticesinde ben de bir inatçı keçiyim ancak azcık araştırın, azcık soruşturun...nice gereksiz gündem varken bu kez de sanat olsun gündemimiz fena mı olur?
kış kışlık görevini bıraktı mıdır nedir, kar yağmaz oldu, yağmur ıslatmaz... camdan bakıyorum yağmur, apartmandan iniyorum kurumuş nerdeyse... bu gidişle bu kış işimiz zor, demem o ki suyu az tüketelim mümkün oldukça, israfsız... bunca mikrop virüs gezerken mi demeyin, size pis olun diyen kim canım; israf etmeyelim diyorum. bugünlük bu kadar...kaçıyorum hadi ben... kalın sağlıcakla e mi..
bu arada animasyonu da buldum, çok hoş çünkü paylaşmasam olmazdı..tıklayın gari. https://www.youtube.com/watch?v=Jvts2QpdWkU işte şimdi gerçekten kaçtım ben;))

Etiketler

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)ç...