20 Nisan 2024 Cumartesi

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)çeşit çeşit kavak, huş, misss... leylaklar ve leylerkler...dahası sevincimiz gözlere şayan.
şimdi bir de gelin arabası geçiyor, ardı sıra düğün alayı geçiyor kornolara basa basa...oooh mis:)
hız yapıyorsunuz sonrası kabus...olmuyor kankilerim olmuyooor:( meleğimi aldım cennete gidiyorum yazmıştı damadın biri gelin rabasına, aşırı hırs aşırı hız..ne dersen de sonu KABUS... Allah rahmet eylesin, inşallah Cennettedirler, -ki bu yazıyı gelin arabasına yazdıran rahmetli damat şarampole yuvarlandı maalesef...çok üzüldüm gazetede okyunca haberini, can-ı gönülden Cenneti mi arzuladı belayı mı çağırdı gerisi kula karanlık Allaha malum...ama şu gerçek ki bizim düğüne bir iki-gün kala oldu olay, aynı yazıyı bize de önermişti de araba süsleyecek çiçekçi, düşünmüştük kendi gelin arabamız için, sonra çok iddialı geldi bana açıkçası; iddia güzeldir de bu kadarı değil:))) evet hayat çiçek böcek güzel derken buna geçmem de sizce garip belki ama konvoyu görseniz anlarsınız, sollamalar, gaz fren kasmalar...yok canımmmm yapmaz dedikleri,nin zıvanadan çıkması yani.
sakin göller misali yeri geldikçe sakin, fırtınalar misali yeri geldikçe patlamalı yanisi... yersiz, sebepsiz, anlayışsız... gaz-fren ayarsız!!! oooooohoooo! İŞİMİZ VAR DESENİZE.
AŞKLA evlenenlerin takı için kavgası bakı için kavgası rakı için kavgası derken... öte türlüsü yorucu oluyor bahar bahar... anlayacağınız nerde trak- orda bırak :)) bir daha mı geleceğiz dünyaya...salın gitsin gideni...kalenin bedenleri kooooyverin gidenleri...
zaten aşk bir trafik kazası

Etiketler

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)ç...