11 Mart 2022 Cuma

Kİ "ki"- BENDEN UZAK OLUNCA

Kİ -Kİ? BENDEN UZAK OLUNCA ... ve kişinin içinde neler barınır içimiz nelere yurttur nelere gurbet? ne gurbetleri içimizde taşır hangi kordonla ayrılırız yaşamaktan... hangi yollardır faylara giden hangi faytonlardır Adalar boyu yalnız?
ya da ipekböceği olmak mı kaderdir olmadan kurumak mı dut dalında? sonsuzluğa müebbet bir ışık hüzmesi midir hayat? öldükçe tekrar dirilten... boyutlar gerçek midir gerçekler mi boyut?
eller kalbin dışarı akan hali ise beynin anahtarı gözler midir? bir çiğdem topraktan kara fışkırırken susuz kalan kelimeler ölür mü yani? ayrık mı yazılır ki "ki" benden uzak olunca?
GÖKKUŞAĞI UMUT MUDUR fırtına sonrası? ... sessizlik rezil bir hançer gibi saplanır mı ki böğrüne böğrüne...
ve insan bir gün kaskatı ve öööylece ağlar mı ki hıçkıra hıçkıra? gülmeler mi uzundur yazlar mı kısa? sen...küçük ama koca onurlu dünkü çocuk kocaman, upuzun kirpiklerinle baş kaldırır mısın yaşamaya?
hangi mordur begonvillere yakışan hangisi ölüme? hangi mordur menekşende sevdiğin? ve hangi ayrılıktır yılkı atlarını birbirinden ayıran? -kar mı...
mumlar yaksan birer birer hangisi çaredir aydınlanmaya kara yürekler ki zindandan kara? hiç bir beyaz tam beyaz mıdır ki benden uzak olunca? MELEK AY 11/03/2022

AYAZ

ruhumuz ayaz...ayazdan bunalanlara selam olsun...bunalmayanlara da:) -ama en çok bunalanlara gelsin..bana ne, selam benim değil mi yahu, kimine az kimine çok düşer hıssa:) ***hiç selam vermeyenler de var ki kıymetimi biliniz efendim... Rusya ile Ukrayna günlerdir savaştı bombaydı zulümdü derken hayatı ıskalıyoruz da barışı kurşunluyoruz; Belek'te buluşuldu nitekim, kararlar da alındı, yeter mi sizce??? bence yetmez. barışa yatırım yapmak isteyen yok ki, savaş çıksın da staış yapılsın, birileri varlığına varlık katsın ruhsuz ruhuna.
EY OKUR SEN AYAZ NEDİR BİLİR MİSiN? hani ellerini kanatır hani dişini hatta yüreğini sızlatır...
asıl ayaz insanın insana yaptığıdır...telafisi mümkünsüz.

Etiketler

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)ç...