11 Nisan 2013 Perşembe

NELER OLUYOR HAYATTA


NELER OLUYOR HAYATTA

*Hanimiş benim okurlarım,
hanimiş haniii?Aman da aman, hoş da gelmişler sefa da...

**Bugün haberlerde ilginç bir haber dikkatimi çekti a dostlar...
Trabzon'da Alman ilk yardım uçağı uçuşa hazırlanırken pistte bozulmuş, motor arızası vermiş...gayet olağan değil mi? devamı ilginç: uçağı oradaki personele ve hava yolu görevlilerine ittirmişler...bi el atıver be abimmm hesabı:))15 kişi itmiş uçakcığı.

***Hayatım boyunca hep acımışımdır trafikte aracı kalanlara, bu uçak-cık lafım da ondan, kenara çek çekebilirsen hadi...vaahh derim hep, kimisi taciz eder kornayla kimisi güler..ben gülemem yaa...buzda kayıp düşene de gülemem, komik gelmez, kahkahalarla gülenler de vardır, belki insanların o düşüş anındaki halleri komik geliyordur, öyle masum öyle korunmasız...yok ya, şapşal diyemedim bile, gülenleri haklı gösterecek bir sebebim de yok.
-Ya o trafikte kalan araç senin ki olsa ne yapardın...
-sen düşsen buzda çatt diye tepe üstü, popo üstü değil mi yani okurcuklarım;)


***Ankara'da 15 nisan tarihine değin Ege illeri tanıtım günleri var, gezmek görmek isteyene duyurulur...ne ararsın Ege'de, işte burada Ankara'da hemi de.
Fezlekeler havada uçuşurken çarpışmış, iki yaralı varmış diyorlar, ben Meclis TV'nin yalancısıyım...


**Bahar Türkiye'ye küsmüüüüüş:((Kış soğuklarına geri dönülecekmiş...

***Artık ekmek poşete konacakmış da satılacakmış...geçmişte de yapılmıştı bu uygulama, "ekmeğini elletme" diye de reklam yapmıştı poşette ekmek satan firmalar; fırıncılar lapa oluyor ekmek diye itiraz etti de kaldırıldı, bakalım şimdi nolacak?Ekmekteki dert bir değil ki a canlarım, ununda beyazlatıcı var: kanserojen, uzun süre dayansın diye katılan kimyevilerin bir kısmı kanserojen,  poşet kanserojen olunca bu konular da kanserojen!



***Bileşik ikizler var,bilenler bilir, siyam ikizleri...kafaları birleşik iki genç,17 yaşındalar üstelik...oof off!
-AYRILAMIYORLARMIŞ MADDİ OLANAKSIZLIKTAN, zor, zor ki ne zor...Acil derman ve maddiyat dilerim.Tek bedende iki insan ruhu...iki ayrı dünya ve ortak organlar?
Azıcık asönsörde dipdibe dursak daral gelir normalde...
Şu an halimize şükretmek için en azından bir nedenimiz olduğunu düşünmüyorsak...kime söyleyeyim kime ne deyiiiiim?


MERAKLISINA

"***Bundan 17 yıl önce 16 doktorun 7 saat süren operasyonu ile birbirinden ayrılan Türkiye’nin ilk siyam ikizleri Aydan ve Nurdan bugün liseye gidiyor. Tek yumurta ikizlerinin yaşadığı bütün sorunları ve ayrıcalıkları yaşayan ikizler lise birinci sınıfta eğitim görüyor.

23 Ağustos 1996 yılında Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Hancağız köyünde göğüs kafeslerinden birbirine yapışık halde ortak karaciğer ve bağırsak ile dünyaya gelen Aydan ve Nurhan hayata gözlerini açtıktan 6 ay sonra Almanya'da Prof. Dr. Ingolf Cuppik başkanlığındaki 16 doktorun katıldığı 7 saat süren operasyonla birbirlerinden ayrılmıştı.

Halen Samandağ Bedii Sabuncu Lisesi'nde okuyan ikizlerin bedenleri bir olmasa da yaşananlara ruhları aynı tepkileri veriyor. Yaşamları sürecince bir çok şeyi aynı anda yaptıklarını gülümseyerek anlatan ikizler Aydan ve Nurdan ikiz çocuklarda görülebilecek tüm tanıları yaşıyor.

AYNI RÜYALARI GÖRÜYORLAR
Aile bireyleri başta olmak üzere okul arkadaşları ve öğretmenleri tarafından bile karıştırılan ikizler çoğu kez aynı rüyaları gördüklerini söylüyor. İkizlerden birinin vücudundaki her hangi bir ağrıyı diğer ikizinde hissettiğini söyleyen kardeşler, ses tonlarının aynı olmasından dolayı telefonda dahi ayırt edilemediklerini anlatıyor." -alıntı: sondevir.com-

GÜNÜN ŞARKISI

Funda Arar sizler için söylesin: Aşkın bana değdi değeli.
http://www.youtube.com/watch?v=PIPDaY31ARw

Beklediğiniz aşkların size değmesi ümidiyle;)) görüşmek üzere...
Blog Meleği



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız ve görüşleriniz bizim için değerlidir, paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler

NEREDE TRAK ORADA BIRAK :) zaten aşk bir trafik kazası değil midir meleğim:) 20-04-2024

GÜNAYYYYDIN:=))) BUGÜN bahar geldiğinin kanıtını yaşadığım nir güne meraba dedim, biraz güneş...biraz pus...bolca çiçek oh mis... polen:)ç...