11 Ekim 2014 Cumartesi

BU NEYİN KAFASI?

Merhaba değerli okurlarım,

Ülkemde kötü niyetli, kara elli, kirli dilli ne idüğü belirsiz kişiler gasplar, yangınlar çıkarırken ben yazmak istemedim bir müddet...Değerli okurlarım gündem öyle dolu ki, öyle dolduruldu ki ne yazsam hep biraz eksik, hep biraz esk,, hep biraz yavan kalacak zira...bunu bile bile yazıyorum.
Haber sitesi değil ki her dakika haberleri versem, keza gazeteci de değilim...

bu arada gazetecilere, özellikle savaş muhabiri olanlara Allah'tan yardım diliyorum.
***Şehitler verdik son bir haftadır, bayramı zehir etmeye uğraştı başka uğraşı olmayanlar tarafından bu coğrafya...Asker olmak da ozor bu coğrafyada, kamu görevlisi olmak da, kim silahların ucunda yaşamak ister ki?!

-Olan biten isyanvari açıklamalarla pekiştirildi, sokaklarda otobüsler yakıldı, esnafın dükkaları parça parça edildi, bankalarda cam çerçeve kalmadı...İYİ Mİ OLDU?
KİM KAZANDI? NE KAZANDIK?
-Devletin eli de armut toplamadı, yaka paça sürürkledi, gazladı, copladı belki...olay şiddet olunca suçsuzlar da ceza aldı, suçlular belki yüzleri maskeli kaçarken, kaldırım taşlarını kinleriyle fırlatırken...

-SÖZÜM ONA İŞİD denen örgüt, oluşum protesto ediliyordu, halkımızın suçu neydi?!
protesto bu muydu?! neyin hesabıydı, neyin kiniydi, neyin kafasıydı bu?!

-Oradaki  halk mı demişti İŞİD'e git de Yezidi, Ezdi, Müslüman, Kürt, Ermeni, ABDli vb.li kim varsa öldür, tutsak et, işgal et diye?

-Ölen 35 kişinin hesabını kim verecek?

-mahvolan sokaklar, berbat edilen morallerle amaca mı ulaşıldı?! AMAÇ bu idiyse kına dağıtmak lazım sokaklara  çıkıp...lütfen SAĞDUYU!
-duyularından mahrum kalmış kinleriyle ve kirli ellerin emelleriyle beyinleri yıkanmışlardan olmayın, olmayalım, olunmasın...

-olan yine Türkiye'ye oldu, vuran başka dayağı yiyen başka hesabı...

-vergisini ödemeyip yol kesmeye, şuna buna protesto bahanesiyle sokağa çıkmaya alışıldı nasıl olsa...sakin ve demokrat tavırlar olsa yine can kurban; yok anam yokkkk...
MERAKLISINA


Nobel Barış Ödülü Satyarthi ve Yusufzay'ın

Nobel Barış Ödülü, bu yıl Hindistan ve Pakistanlı iki insan hakları savunucusuna verildi. Norveç Nobel Komitesi Başkanı Thorbjorn Jagland, bu yılki Nobel Barış Ödülü'nün Kailash Satyarthi ve Malala Yusufzay arasında paylaştırıldığını açıkladı.HABER:cnntürk.com.tr

Hala barışa ödül veriyoruz ama silah lobileri, petrol lobileri ve kandan prim yapanları el üstünde tutuyoruz yani bu neyin kafası?!

son sözüm: Barışa verdiğin ödülün ne anlamı kaldı ki ey insan oğlu?!   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız ve görüşleriniz bizim için değerlidir, paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler

KEDİDİR O KEDİ :))