7 Eylül 2012 Cuma

7 EYLÜL 2012

PAMUK PRENSESİM ESRA

Bugün size bir azmin zaferi hikayesi  yazmak istedim, Esra Aydın, hala kızı...
Tatlı, şirin kelimeleri Esra için yetersiz kalıyor bence:)

O BİR BEMBEYAZ, O BİR MAVİ GÖZLÜ KEDİ, O BİR PAMUK PRENSES!!!

Kromozom sorununu bir pozitif düşünme materyaline dönüştüren, hepimizden daha fazla insan...Bir Melek yüzlü...

Bu kadar övdüm ama sebebi var: Yenimahalle Milli Piyango İş okulunda eğitimini sürdüren Esra her türlü konser, dernek daveti, kermes, düğün, sergi, açılış gününün özel davetlisidir...  Sayın Cemil Çiçekle TBMM'de görüşmüş, arkadaşalarıyla beraber meclisimizin bir çayını- kahvesini içmiştir. İngilizce öğrenmektedir 5-6 yaşından itibaren, okuyup yazabildiğini saymıyorum bile... Telefon kılıfı, kitap cildi-kapağı, boncuktan kolye tasarımı, moda takibi gibi becerileri de cabası.Öğretmenlerinin emeğini, aile olarak bizim bir yürek olarak onu sarmalarımızı da unutmamak gerek tabii.

Hüzünlü zamanlarınızda o küçücük yüreğini size açar ve devasa sevgi ve merhameti karşısında şaşar kalırsınız, söylenmeyeni anlar, hisseder acıları, umutları...Zaten boşuna MELEK YÜZ denmese gerek!
işte huzurlarınızda Esra Aydın!

Ankara'da Aydınlıkevler'de Altınpark'ta bir sünnet şöleni yapılmıştı, kıyamet gibi kalabalıktı üstelik. Esra kaçırmadı tabii ki,kalabalık demeden katıldı geçen hafta...hoplaya zıplaya konseri dinlerken sahne alan Alişan yanına çağırdı ve Esra aldı mikrofonu eline vurdu şarkının türkünün teline...Sivasın yolları başta olmak üzere bir çok türküye eşlik etti sahnede. Bizler göz yaşlarımızı tutamadık tabii ki. Sahnede dans ettiler, sohbet ettiler, ayrılırken reverans yaptı üstelik bizim kız :)


Demek ki emek olunca yemek de oluyormuş, yeter ki biz yılmayalım, yorulmayalım, kırmayalım evlatlarımızın heveslerini...

Çocuk psikolojisinden de bahsetmek istiyorum aslında ama o da başka zamana kalsın.
Esralar okusun ki yarınlar aydınlansın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız ve görüşleriniz bizim için değerlidir, paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler

KEDİDİR O KEDİ :))